TIOR

Banca Centrala Europeana pastreaza dobanda cheie intacta

Banca Centrala Europeana pastreaza dobanda cheie intactaBanca Centrală Europeană păstrează dobânda cheie intactă, la 0,05%, valoare la care a fost stabilită în luna septembrie. Şi ratele dobânzilor la facilitatea de creditare marginală şi la facilitatea de depozit au rămas la fel, la valorile de 0,30% şi -0,20%.


BCE a lăsat neschimbaţi principalii trei indicatori monetari: dobânda de politică monetară, ratele dobânzilor la facilitatea de creditare marginală şi la facilitatea de depozit, la valorile de 0,05%, 0,30% şi -0,20%, la şedinţa Consiliului Guvernatorilor de la începutul lunii noiembrie. Ultima dată când banca făcuse modificări importante a fost în septembrie, când dobânda-cheie s-a redus de la 0,15% la 0,05%.

 

Preşedintele Băncii Centrale Europene pregăteşte pentru această lună măsuri pentru încurajarea creditării şi impulsionării creşterii economice: două noi programe pentru cumpărarea de eurobonduri emise de statele din zona euro şi de obligaţiuni garantate cu active din sectorul privat.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI