Banca Centrala a Suediei a redus si mai mult dobanda-cheie

04-07-2015 / Blog credite imobiliare

Banca Centrala a Suediei a redus si mai mult dobanda-cheieBanca Centrală a Suediei a redus şi mai mult dobânda-cheie la şedinţa Consiliului de Administraţie de joi, 2 iulie 2015. Dobânda-cheie în Suedia este acum la -0,35%.

 

Din cauza problemelor din Grecia, Banca Centrală a Suediei a scăzut şi mai mult dobânda-cheie la creditele în coroana suedeză. Deşi economia din ţara nordică va creşte cu aproape 3% până la sfârşitul anului 2015, analiştii economici se tem de nivelul mic al dobânzilor la credite.

 

 

Apartamentele şi casele din Suedia s-au scumpit în ultimele luni, iar populaţia are numeroase credite neperformante la bănci. Situaţia este la fel şi în Danemarca şi Norvegia.

 

Banca Centrală a Suediei, Riksbank, ar putea păstra dobânda-cheie la pragul de -0,35% până la finalul anului. Decizia de reducere de la începutul lunii iulie a acestui an a fost foarte surprinzătoare pentru bănci şi pentru persoanele implicate în sistem.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.