TIOR

Banca ce abia s-a lansat vrea deja in top 10 din Romania

Banca ce abia s-a lansat vrea deja in top 10 din RomaniaIdea Bank, instituţie ce abia s-a lansat în România, prin rebranduirea Romanian International Bank, are ca obiectiv pentru următorii ani intrarea în top 10 al băncilor din ţară.

 

 

"Să ajungem în top 10 în 2-3 ani este un lucru fezabil. A fost un moment potrivit să intrăm pe piaţă românească, când alte bănci au probleme cu portofoliile, noi venim cu produse proaspete. Iar România este una dintre cele mai mari ţări din UE, dar cu o rată a populaţiei bancarizate foarte scăzută, acestea sunt avantajele şi potenţialul pieţei, pe care o considerăm stabilă şi predictibilă", a spus Piotr Kaczmarek, directorul general al companiei Getin Holding, proprietara Idea Bank.

 

Banca va viza atât clienţii persoane fizice, cât şi IMM-urile din România. Pentru a grăbi extinderea sa, Getin Holding a angajat 100 de persoane în ultimul an, care vor lucra în 35 de sucursale din întreaga ţară. În următorii 2-3 ani, Idea Bank va avea sedii în mai multe oraşe din România, ţintele fiind Arad, Oradea şi Sibiu.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI