TIOR

Banca Carpatica, aproape de vanzare

Banca Carpatica, aproape de vanzareProprietarul Băncii Comerciale Carpatica, Ilie Carabulea, a declarat pentru site-ul marsanu.ro că este foarte aproape să vândă banca din care deţine 57% din acţiuni.

 

”Avem patru investitori, din care doi sunt siguri după cum se derulează discuţiile. Discuţiile de vânzare sunt foarte avansate. Fiţi sigur că ne încadrăm cu vânzarea în prima jumătate a anului. Banca este foarte sănătoasă, foarte bună, trebuie construite anumite scenarii privind managementul băncii. Banca are 128 de unităţi teritoriale, nu este cu 600 milioane euro gaură, nu este Volksbank. Va înregistra o explozie de dezvoltare. Nu putem vinde la oricine”, a declarat proprietarul Băncii Comerciale Carpatica, pentru site-ul mirsanu.ro.

 

În ultimii ani au existat mai multe discuţii pentru vânzarea Băncii Carpatica, datorită dorinţei de atragere a unui investitor cu capital proaspăt. La sfârşitul lunii decembrie 2014, oferta Nextebank de fuziune cu Banca Carpatica a fost refuzată.

 

Banca Comercială Carpatica a avut o creştere a volumului depozitelor în anul 2014, în timp ce creditarea s-a redus uşor.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI