TIOR

Banca Carpatica aduce dobanda la 5,4% pentru creditele cu garantii imobiliare

Banca Carpatica aduce dobanda la 5,4% pentru creditele cu garantii imobiliareDe la începutul lunii octombrie, Banca Comercială Carpatica vine cu o ofertă nouă pentru creditele cu garanţii imobiliare. Aceste împrumuturi au dobânzi începând de la 5,4% pe an, pentru primul an. Care sunt creditele care beneficiază de promoţie?

 

În perioada 1 octombrie – 1 martie, clienţii care iau un credit cu garanţii imobiliare de la Banca Carpatica plătesc doar 5,4% la dobânda din primul an.

 

Următoarele tipuri de credite participa la această campanie:

 

- Creditul pentru construcţii şi achiziţii Casa 9;

 

- Creditul pentru Modernizare;

 

- Creditul pentru Achiziţie teren extravilan;

 

- Creditul de nevoi personale Prosper;

 

- Creditul de refinanţare OneSmart;

 

"Cu acest pachet special pentru crediteleîn lei cu garanţii imobiliare, clienţii au costuri mult mai mici doar din diferenţa de dobândă din primul an. Pentru că vorbim despre o dobândă fixă, ei sunt protejaţi de orice fluctuaţii ale Robor. Pentru clienţii care vor să-și construiască o casă, chiar şi în regie proprie, vor să-și modernizeze locuința actuală sau vor să facă achiziţii de imobile şi terenuri, dobânda fixă va fi de 5,4% pe primul an iar pentru cei interesaţi de finanţare pentru nevoi personale sau refinanţarea unor credite mai vechi de 2011, dobânda fixă va fi de 5,9% pe primul an", au spus oficialii Băncii Carpatica.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI