TIOR

Avans senzational al creditelor Bancii Transilvania

Avans senzational al creditelor Bancii TransilvaniaBanca Transilvania are un avans de 42% al creditelor, după ce instituţia a preluat Volksbank. Estimarea se referă la anul 2015. Soldul net de credite al Băncii Transilvania va urca până la 25 miliarde lei.

 

„Importantă pentru investitori este valoarea soldului net de credite rezultat în urmă preluării Volksbank, care a urcat cu 40% şi care va asigura creşterea din anii următori. Creşterea soldului de creditele va alimenta avansul veniturilor din comisioane şi dobânzi din anii următori, principalele surse de venit pentru bancă“, spun analiştii pieţei financiar-bancare, despre prognoza creditării Băncii Transilvania.

 

De asemenea, activele BT vor creşte până la 43,8 miliarde lei, până la sfârşitul anului 2015. Avansul faţă de sfârşitul anului 2014 este de 23%. Astfel, Banca Transilvania va fi la doar 3,2 miliarde lei sub cea de-a doua bancă din România, BRD.

 

Pentru achiziţia Volksbank, Banca Transilvania a plătit 711 milioane euro, mare parte pentru a acoperi liniile de rambursare pe care actionarii Volksbank le-au acordat.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI