Asociatia Romana a Bancilor vrea sa instruiasca romanii

15-03-2015 / Blog credite imobiliare

Asociatia Romana a Bancilor vrea sa instruiasca romaniiAsociaţia Română a Băncilor vrea să instruiască românii. ARB a lansat un site cu scopul specific de educare a cetățenilor, cu privire la drepturile, obligaţiile şi riscurile în creditare, dar şi pentru a oferi soluţii generale pentru restructurarea creditelor sau modalităţi de evitare a fraudelor.

 

"Aproximativ 50% dintre românii adulţi nu utilizează produse şi servicii bancare. Dorim să promovăm pentru publicul larg informaţiile de natură financiar-bancară care permit asumarea corespunzătoare a drepturilor, obligaţiilor şi riscurilor de natură financiară. ARB şi instituţiile de credit membre au derulat deja şi vor continua să dezvolte proiecte de educaţie financiară şi de gestionare corespunzătoare a bugetelor" sunt cuvintele preşedintelui Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor, Radu Graţian Gheţea.

 

ARB reprezintă sectorul bancar românesc în relaţia cu autorităţile din ţară, dar şi cu Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană, Banca Mondială şi alte organisme interne şi internaţionale.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.