TIOR

Aproape toti clientii Volksbank vor conversia creditelor din franci

Aproape toti clientii Volksbank vor conversia creditelor din franciAproape toţi clienţii Volksbank au spus da conversiei creditelor din franci elveţieni în lei sau în euro. 14.712 persoane au acceptat să-şi convertească aceste credite.


Peste 83% din clienţii Volksbank (acum ai Băncii Transilvania, care a preluat Volksbank) sunt de acord să-şi convertească creditele din franci elveţieni în lei sau euro. 14.712 persoane îşi vor converti astfel împrumuturile, din care aproximativ 14.000 au ales creditele în lei.


Oferta promovată de Volksbank cuprindea un discount de până la 22,5%, aplicat la sold (acesta după ce se va reduce cu contravaloarea comisionului de risc, de administrare şi/sau rezerva minimă obligatorie).


Banca Transilvania, cea care a preluat Volksbank, a reuşit să-şi consolideze locul al treilea în România, după numărul activelor. Creditarea a crescut în ultimul an, la fel ca şi numărul depozitelor bancare, în timp ce rata creditelor neperformante este una dintre cele mai mici din sistemul bancar românesc.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI