TIOR

Americanii vor cumpara Banca Comerciala Carpatica

Americanii vor cumpara Banca Comerciala CarpaticaAmericanii de la casa de investiţii J.C.Flowers vor cumpără Banca Comercială Carpatica, deţinută acum de omul de afaceri Ilie Carabulea. Deocamdată suma care va fi plătită este neştiută.

 

Una dintre cele mai mari case de investiţii din America, J.C. Flowers a semnat cu memorandum cu actionarii Băncii Comerciale Carpatica, în vederea preluării instituţiei.

 

„Prin încheierea memorandumului, actionarii minoritari care acţionează concertat împreună cu dl Ilie Carabulea au fost de acord să iniţieze discuţii pe baza de exclusivitate cu J.C. Flowers & Co. cu privire la următoarele:

 

- vânzarea către fonduri de investiţii care beneficiază de consultanţă J. C. Flowers a acţiunilor deţinute de actionarii respectivi în banca şi

 

- fie să nu îşi exercite şi să nu tranzactioneze drepturile de preferinţă cu privire la majorarea de capital; fie să le transfere către fonduri de investiţii care beneficiază de consultată J. C. Flowers în conformitate cu legislaţia pieţei de capital din România”, este anunţul făcut de către oficialii Băncii Carpatica, printr-un raport.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI