TIOR

Alta ieftinire a creditelor in lei – Robor-ul scade din nou

Alta ieftinire a creditelor in lei – Robor-ul scade din nouIndicatorul Robor la 3 luni îşi continuă seria fluctuaţiilor. După ce acesta a ajuns la pragul minim istoric, de 1,27%, costurile creditelor de locuinţe în lei va scădea.

 

De la 1,5%, maximul atins de Robor-ul la 3 luni în urmă cu doar câteva săptămâni, acum indicatorul a coborât la minimul istoric, de 1,27%. Vestea este cât se poate de bună pentru românii cu credite de locuinţe în lei, întrucât aceştia ar putea să plătească mai puţin la rate. Condiţia este simplă – Robor-ul să rămână stabil.

 

Pentru fiecare punct procentual de bază în minus al Robor-ului, românii economisesc zeci de lei la ratele lunare. Creditele imobiliare și ipotecare în lei au dobânzi de 4%, în medie, chiar de 2 ori mari mici decât în urmă cu doar câțiva ani.

 

În afara Robor-ului, şi ceilalţi indicatori pentru cele mai importante monede euroepene, precum euro şi francul elveţian, au scăzut. Mai mult decât atât, aceştia au intrat în teritoriul negativ, astfel că ratele clienţilor s-au redus şi mai mult.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI