TIOR

Ai un credit in valuta? Afla cum ai putea sa platesti rate mai mici

Ai un credit in valuta? Afla cum ai putea sa platesti rate mai miciAi un credit în valută şi eşti nemulţumit că plăteşti mult mai mult faţă de perioada în care te-ai împrumutat? Acum ai şansa să achiţi ratele la cursul de la data acordării creditului. Află ce trebuie să faci.

 

Persoanele care au credite în dolari, euro, franci elveţieni sau în orice altă valută pot acum obţine dreptul de a plăti ratele la cursul valabil la data acordării creditului. Pentru asta, trebuie să ceară ajutorul avocaţilor specializaţi în litigii contra băncilor, care se bazează pe decizia Curţii Europene de Justiţie.

 

Totul a început când o familie din Ungaria a intentat un proces unei bănci locale. Motivul a fost nemulţumirea pentru că ratele bancare ajunseseră să coste dublu faţă de cele de la momentul acordării creditului.

 

Acum, toate instanţele din ţările Uniunii Europene vor hotărî dacă diferenţele dintre ratele din prezent şi ratele de la momentul acordării creditelor reprezintă sau nu un motiv suficient de bun pentru a da câştig de cauza fiecărui client în parte.

 

Un mic avertisment totuşi: dacă doriţi să intentaţi un proces, ar fi bine să va înarmaţi cu multă răbdare. Răspunsul l-aţi putea primi chiar şi după câţiva ani.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI