TIOR

Afla cum poti primi credite de nevoi personale in 3 ore la BRD

Afla cum poti primi credite de nevoi personale in 3 ore la BRDDacă semnezi un contract de credit de nevoi personale de la BRD până la 31 decembrie 2015 vei primi suma împrumutată în decurs de 3 ore. Care sunt celelalte condiţii?

 

Pentru creditele de nevoi personale de maximum 32.000 lei, luate de la BRD până la finalul anului 2015, vei primi sumele împrumutate în 3 ore. Banca oferă dobânzi promoţionale pentru creditele de nevoi personale şi accesul mai uşor la împrumuturi, datorită colaborării cu ANAF.

 

Adio adeverinţă de venit sau alte documente care să ateste veniturile, în cazul clienţilor BRD care doresc să cumpere credite de nevoi personale! Până la sfârşitul anului 2015, orice persoană care doreşte astfel de împrumuturi le poate obţine foarte uşor, fără să fie nevoie să prezinte documentele care atestă veniturile.

 

Menţionăm că limita creditelor este de 90.000 lei. Dobânzile sunt de asemenea, promoţionale şi sporesc atractivitatea creditelor, după cum am menționat. Pentru un credit de 20.000 lei, DAE este în jurul valorii de 10%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI