Adio, UniCredit Tiriac Bank

02-07-2015 / Blog credite imobiliare

Adio, UniCredit Tiriac BankAcționarii UniCredit Ţiriac Bank vor schimba oficial denumirea instituţiei, renunţând la numele cunoscutului om de afaceri român. Acesta a părăsit banca, cedându-şi pachetul de acţiuni.

 

La sfârşitul lunii iulie din anul 2015, consiliul UniCredit Ţiriac Bank se va aduna pentru schimbarea denumirii instituţiei. Această se va numi doar UniCredit, pentru că omul de afaceri Ion Ţiriac a părăsit board-ul băncii. De asemenea, mai mulţi membri ai consiliului de supraveghere al UniCredit vor pleca, printre care şi Petru Văduva, Francesco Giordano sau Leonard Leca.

 

Leonard Leca şi Petru Văduva au fost oamenii aduşi de Ion Ţiriac la cârma băncii, încă din anul 2009. Deoarece omul de afaceri şi-a vândut participaţia de 45% din UniCredit, acum Leca şi Văduva părăsesc banca.

 

Ion Ţiriac lucra prin intermediul a 2 firme din Olanda şi Cipru, în calitatea de acţionar la UniCredit. Din anul 2005, el a semnat o clauză de ieşire din business, care i-a fost de folos să obţină o suma importantă de bani la exit.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.