TIOR

Acest program de succes al BCR continua sa impresioneze

Acest program de succes al BCR continua sa impresionezeCampania “Scade rata”, organizată de către BCR, atrage în continuare numeroşi clienţi interesaţi de oferte mai bune la creditele pe care le au.

 

17.000 de persoane au acceptat oferta BCR de a-şi reduce ratele lunare la credite, prin intermediul programului “Scade rata”. Cum funcţionează acesta? Nimic mai simplu: creditele sunt ajustate la preţul actual din piaţă, aşa că românii au oportunitatea să beneficieze de reduceri de până la 20%, în condiţiile în care dobânzile de astăzi sunt cu mult mai mici faţă de anii anteriori. În medie, fiecare client are de plătit cu 12.500 euro mai puţin la ratele creditelor.

 

Oferta BCR, care este valabilă în continuare, le da şansa clienţilor cu credite imobiliare să opteze pentru o dobândă fixă pe 5 ani de 4,95%/an şi de 5,45% pe 10 ani. După această perioadă, dobânda va fi calculată la ROBOR/EURIBOR/LIBOR (în funcţie de moneda în care a fost contractat creditul) la 6 luni + 3%, respectiv +4% pentru clienţii cu garanţie imobiliară.

 

BCR informează că în ultimii 5 ani a avut peste 10.000 de renegocieri şi ajustări ale costurilor creditelor garantate. De asemenea, banca a avut peste 100.000 de ajustări ale costurilor creditelor negarantate, iar un număr de peste 125.000 de clienţi au plătit mai puţin la ratele lunare, în medie cu 5%.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Află cu cât au crescut vânzările de credite noi în euro.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI