TIOR

Aceasta banca a obtinut cresteri pe toate planurile in 2015

Aceasta banca a obtinut cresteri pe toate planurile in 201518,8 milioane lei este profitul înregistrat de către Libra Bank în primele 9 luni ale anului 2015. Rezultatul anunţat de bancă este de peste 5 ori mai bun faţă de perioada similară de anul trecut.


De la 3,5 milioane lei la aproape 19 milioane lei, în decurs de doar un an. Schimbarea la faţă a sistemului bancar românesc este ilustrată şi de către profitul excelent al Libra Bank din acest an. De asemenea, activele băncii au crescut cu peste 29%, la 1,91 miliarde lei.


Creditarea s-a îmbunătăţit şi ea semnificativ, tot cu 29%, până la 1,36 miliarde lei, în timp ce împrumuturile neperformante sunt la minimul din sistemul bancar românesc, de doar 6,93%.


“Rezultatele favorabile se datorează, în mare parte, unei strategii echilibrate de dezvoltare pe toate liniile de business ale băncii: Corporate, IMM, Profesii Liberale şi AgriBusiness. Suntem în continuare concentraţi pe creşterea băncii, atât ca prezenţă teritorială, cât şi prin lansarea de produse şi tehnologii noi", a spus directorul Libra Bank, comentând rezultatele băncii din primele 9 luni ale anului 2015.


Libra Bank are deschise 42 de sucursale în România şi se concentrează mai mult pe oferirea de servicii bancare companiilor, IMM-uri şi segmentului de clienţi care se ocupă cu profesii liberale.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI