TIOR

1 din 3 credite acordate de RBL sunt pentru constructia de locuinte

1 din 3 credite acordate de RBL sunt pentru constructia de locuinte1 din 3 credite acordate de Raiffeisen Banca pentru Locuinţe sunt pentru construcţia de case şi apartamente. Cel mai mare procent este însă îndreptat spre achiziţia de locuinţe.

 

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe mizează pe categoriile de public care cumpără credite pentru construcţia sau achiziţia de locuinţe. 1 din 3 credite sunt destinate primei categorii de persoane, în timp ce restul împrumuturilor sunt pentru achiziţia locuinţelor.

 

Locuitorii din Bucureşti şi Ilfov sunt cei care accesează cele mai multe credite de la RBL, cu o treime din total: "Cel mai mare procent din finanţările noastre sunt pentru apartamentele cu două camere, din Bucureşti şi din ţară. Majoritatea clienţilor se decid să cumpere o casă între 25 de ani şi 45 de ani. Adesea, cei de 35-45 de ani schimbă o casă cu a două casă. Când vorbim de o achiziţie, un client din trei are un venit sub venitul mediu pe economie, şi numai 20% au venituri de peste 4.000 lei pe lună", a spus pentru zf.ro Aurelia Cionga, preşedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinţe.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI