TIOR

Vila de vacanta pe Coasta de Azur

Vila de vacanta pe Coasta de AzurDe o frumusețe care îți taie răsuflarea, cu o climă excelentă, Coasta de Azur și-a castigat un loc fără egal printre zonele de vacanță cele mai stilate din lume. Cele mai simple plăceri sunt probabil cele mai atrăgătoare și durabile: marea albastră și strălucitoare, plajele umbrite de pini, aroma de ierburi și lavandă și satele din caramidă arsă așezate în peisaje stâncoase spectaculoase.


Arhitectura unică, precum și peisajele absolut spectaculoase, plajele largi și facilitățile turistice fac din această zonă o regiune turistică istorică ce și-a atins gradul de perfecțiune. Ca un răsfăț de vacanță, la 15 minute de Monaco, cocoțată pe culmile Villefranche cu vederi panoramice la mare de pe Ferrat Cap și golful Villefranche, acest mini hotel de lux - vilă contemporană poate gazdui până la 10 persoane, în cazul în care se dorește un sejur pe Coasta de Azur.


Amatorii de Rivieră franceză vor fi impresionați să poată petrece timpul într-un cadru minimalist și modern, și nu în ultimul rând luxos, situat foarte aproape de Monte Carlo. Villa Baie este situată la înălțime, oferind vederi panoramice spre mare de la fiecare din cele cinci dormitoare. Atât interiorul, cât și exteriorul se caracterizează prin rafinament și opulență.


Chiar și o vizualizare rapidă, generală a locului va dezvălui caracteristici impresionante. Arhitectura exteriorului este marcată cu terase amenajate și o piscină încălzită cu vedere la mare, care se continua cu o grădină. Interioarele sunt scăldate cu multă lumină și cuprind, la etajul superior un hol de intrare de la parcare si garaj, suita de master cu dressing și baie proprie, un dormitor matrimonial cu baie și un dormitor dublu cu duș, toate deschise către terasa principală.


Camerele sunt minimaliste, dar emană culori îndrăznețe, conferind un sentiment de energie. La parter, funcțiunea nivelului principal cuprinde un living mare, un dining, o bucătărie profesională, o toaletă de zi, un dormitor matrimonial cu baie și un dormitor dublu cu cabină de duș. De asemea nu lipsește aerul condiționat, sistemele de securitate sofisticate audio-video și parcarea privată cu garaj.


arh. Madalina Berindei


Arhitect & Urbanist Diplomat


Auditor energetic pentru cladiri

 

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI