TIOR

Orase neobisnuite din intreaga lume (FOTO)

Să ne obișnuim cu neobișnuitul. În întreaga lume există orașe care ies din tiparele cunoscute de noi toți. Acestea fie au fost construite în mod neobișnuit, fie imită alte orașe, fie impresionează prin arhitectura clădirilor pe care nu o întâlnim la orice pas.

Matmata este un oraș din Sudul Tunisei. Casele tradiționale au o arhitectură parcă desprinsă din Star Wars. Aceste locuințe sunt subterane, având, în exterior, aspect de peșteră.

Oras in pestera

Un alt oraș recunoscut pentru aspectul neobișnuit este Setenil de las Bodegas din Spania. Mulți turiști vizitează străzile orașului pentru a vedea cum a fost construit acesta într-o stâncă de bazalt.

Setenil de las Bodegas Spania

Din punct de vedere geografic, cunoaștem prea bine unde se află Austria și unde China. Cu toate acestea, în China putem întâlni un oraș austriac. Aici sunt imitate toate detaliile de arhitectură, astfel încât credem, pentru moment, că ne aflăm în Austria.

Oras austriac in China

Cel mai albastru oraș se află în Maroc. Aici, mai multe nuanțe de albastru acoperă clădirile, scările și fiecare element arhitectural. Legenda spune că evreii care locuiau în aceste zone au folosit culoarea albastră, fiind o culoare sacră.

Oras albastru Maroc

Elvila
TIOR

903.66 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI