TIOR

Hotelul Amarin

hotel amarinHotelul Amarin se află într-o pădure de pini groasă, la marginea estică a zonei turistice Monsena-Valdaliso, Croatia.

Având o linie de coasta superbă și peste 1.100 de insule, aceasta este una dintre destinațiile de top ale litoralului European. Aici te surprind atat frumoasele orase cu ziduri istorice cat si castele impozante, parcuri nationale nealterate si unele dintre cele mai clare ape din marea Adriatica. 

Hotelul are un cinematograf, două plaje, trei piscine interioare, trei căzi cu hidromasaj, patru piscine în aer liber, patru suite de apartamente, o piscină în aer liber, Patru saune, cinci zone de spectacol în aer liber, cinci săli de wellness, șase restaurante și cafenele, zece puncte tematice pentru copii și două sute șaptezeci și șase de dormitoare duble. Hotelul este destinat mai multor tipuri de vizitatori de la familii pana la calatorii solitari. Aici oamenii participă la petrecerea timpului liber, iar experiența concediului de familie este intensă și de neuitat. Spațiile publice sunt la nivelul solului, în timp ce camerele ocupa suprafetele superioare.Sfera publică are un caracter vibrant iar sfera privată este contemplativă. Spațiile dintre aceste două sfere sunt tuneluri curbate, rampe în aer, cu traversare provocatoare, levitativă, cu o scară fragmentată, un hol cu ​​ grădină ,recepția, și un mediu de joacă mediteraneean. Toate spațiile publice sunt în contact direct cu terenul iar facilitățile sale în aer liber, care sunt organizate în moduri neoficiale și forme neregulate, respecta perfect cerințele programului.

Caracterul sferei publice este dinamic, plin de ciocniri neașteptate, cadre, jocuri de percepție și structuri sugestive existente care izvorăsc din pământ. Camerele se dezolta pe liniste si panorame ce taie rasuflarea. Zona în aer liber creează scene pline de culoare, cu multe activități care se întâmplă simultan. Se observă noi geometrii, amenajări hipnotice și grafică de mediu.

Aspectul exterior al parterului se caracterizează printr-o înălțime reflectorizantă continuă, fragmentând reflexiile pădurii, creând un efect kaleidoscopic si de asemenea, lărgirea panoramei peisajului marin afiliat. 

 arh. Madalina Berindei

Arhitect & Urbanist Diplomat

Auditor energetic pentru cladiri

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI