TIOR

Week-end cu soare la terasa primitoare de acasa I

Există numeroase metode de a ne bucura de un spațiu amenajat în exteriorul case. Timpul petrecut în aer liber ne face bine. Dacă avem natura de partea noastră și zile însorite, trebuie să profităm din plin de posibilitatea amenajării unei terase pentru casele noastre. Vom vorbi în continuare de cele mai atrăgătoare idei pentru amenajări terase primitoare.

O modalitate plăcută de a te bucura de vremea caldă este aceea de a decora exteriorul casei, astfel încât să obții o terasă confortabilă.

Fericire pe terasă

Bineînțeles, vremea nu poate fi întotdeauna așa cum ne-am dori, de aceea fericirea pe terasă trebuie susținută de o amenajare potrivită oricăror condiții meteorologice. Indiferent dacă afară plouă sau este prea mult soare, ideal este ca atunci când iei în considerare amenajarea terasei, să nu omiți elementele care să te protejeze de neplăcerile vremii.

Servește masa afară

Găsește activitatea pe care o vei desfășura pe terasă pentru a-ți fi mult mai ușor să definești scopul amenajării terasei. Printre activitățile posibile se numără: momente de relaxare, distracție cu prietenii sau servitul mesei în familie. Dacă te hotărăști să alegi cea din urmă posibilitate de petrecere a timpului pe terasă, poți lua în calcul variantele decorative din galeria noastră foto.

Deranj natural

Țânțarii pot fi un deranj pe timp de seară. De aceea, îți dorești să poți avea un spațiu în care să fii ferit de atacatori. Ferestre sau uși mari, din sticlă, care să îngrădească terasa, pot fi o soluție. Este indicat ca pe timpul zilei acestea să fie deschise, iar pe timpul nopții închise. De asemenea, alte metode de îndepărtare a țânțarilor sunt evitarea zonelor cu apă din apropierea teraselor, căci atrag vietățile zburătoare. În plus, poți adăuga un sistem de ventilație care îi va ține la distanță.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI