TIOR

Vacanta la tine acasa - terase cu piscina

Există câteodată situații în care mulți dintre noi nu pot pleca în vacanța mult dorită din mai multe motive, fie obiective sau subiective. Cum ar fi să-ți petreci vacanța la tine acasă? Astăzi vă propunem mai multe idei de terasă cu piscină pentru locul din care adunam cele mai multe amintiri: acasă.

”Apusul uitat”

Te-ai gândit când ai stat ultima dată cu un pahar de vin în mână, alături de o carte interesantă și să privești apusul? O poți face chiar de acasă. În plus, să nu uităm și de sentimentul unic pe care o baie noaptea în piscină ți-l poate da. Totodată, de ce nu, la apusul soarelui să-i chemi pe cei dragi la jocuri de societate, o cină și chiar o petrecere. Toate acestea oferite de designul modern pe care vi l-am propus în prima fotografie din galerie. 

”Refugiu”

Sunt momente în care poate îți dorești să fugi de cotidian, de zgomotul orașului, de agitația oamenilor. O oază de liniște în plină vară poate fi și casa ta. Cu dimensiuni mici, dar potrivite pentru tine și persoana iubită, casa din a doua imagine exprimă doar relaxare și iar relaxare. Aici te poți ascunde sub apă, poți găti afară un meniu fresh și de ce nu, poți ațipi sub umbrelă în oaza ta de liniște.

”Distracție la maxim”

Pentru că vacanța nu este făcută doar pentru relaxare, trebuie să ne și distrăm. În a treia fotografie, vă propunem o casă spațioasă, cu un etaj, unde iți poți chema prietenii la o petrecere așa cum ți-ai imaginat sau cum ai văzut în filme (dar ai grija să nu distrugi totul). Atenție la consumul excesiv de alcool care poate dăuna grav sănătății! În plus, ar fi bine ca petrecerea să fie seara, în caz că meteorologii au anunțat caniculă, statul mult în soare nu este recomandat.

”Amintiri din copilărie”

Din păcate trăim într-o societate în care copiii nu mai stau să se joace cu mingea sau să contruiască case pentru păpuși, toată atenția lor se îndreaptă spre noile gadget-uri, însă mulți dintre noi au avut șansa să meargă măcar o dată în vacanță la bunici. Ultima propunere de astăzi este o casă care să ne aducă aminte de năzbâtiile pe care le faceam când eram mici, totul cu un suflu modern, simplu, păstrând din elementele vechi. Locul de scăldat este înlocuit cu piscina, iar terasa spațioasă și acoperită îți dă posibilitatea să rememorezi alături de cei dragi amintiri de neuitat.


Sursa foto: waplag.net, freshplace.com, homedesign.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI