TIOR

Trei idei inovatoare pentru balconul apartamentului

A trecut de mult perioada în care balconul reprezenta doar locul de băut cafeaua și întins rufele. Dezvoltarea din toate punctele de vedere a adus o nouă provocare si în domeniul home design: transformarea balconului. Vă propunem în articolul ce urmează trei idei inovatoare pentru amenajarea acestuia, adaptate oricăror dorințe și nevoi.

Balconul reprezintă de departe îmbinarea perfectă dintre confortul unui apartament și facilitățile unei locuințe la curte. Amenajat cum trebuie, acesta poate transforma un simplu apartament într-un cămin relaxant și primitor.

Balconul-grădină

A locui într-un apartament poate fi un lucru mai puțin plăcut pentru cei pasionați de exterior, natură sau grădinărit, mai ales când imobilul nu vine la pachet și cu un teren desemnat în acest sens. Din fericire, un balcon amenajat corect poate prelua cu ușurință rolul grădinii. De la condimente și legume până la plante ornamentale sau flori exotice, balconul apartamentului poate fi un bun substituent al grădinii pentru oricare pasionat de horticultură.

Loc de studiu pe balcon

Stresul și agitația cotidiană au luat amploare în prezent, astfel că din ce în ce mai multe persoane preferă mediul exterior. O încăpere relaxantă, luminată și aerisită natural s-a demonstrat a ridica randamentul în orice activitate. Cum împăcați dorința de relaxare în aer liber cu necesitatea terminării atribuțiilor de serviciu? Simplu! Prin amenajarea unui balcon-birou cochet ce va reuși să îmbine cu grație utilul si plăcutul.

Living sau balcon? Amândouă

Cine are nevoie de televizor când priveliștea apartamentului dumneavoastră oferă atât de multe? Cu siguranță acesta a fost și unul dintre criteriile pe baza căruia v-ați achiziționat locuința. Așa că de ce să nu profitați de avantaj și să transformați micul balcon într-un semi-living cu vedere spre cer? O oază de liniște și relaxare la dumneavoastră acasă, pregătită să-și exercite rolul după fiecare zi obositoare de muncă.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI