Terasa ta din piatra naturala

30-10-2016 / Blog amenajari terase

Terasa din piatră a fost la modă în anul 2015 și iată că mai este în tendințe și în anul 2016. Dacă vă doriți o terasă elegantă, dar în același timp rustică, noi vă oferim idei pentru a amenaja terasa mult dorită.

O terasă modernă

Atunci când amenajați o terasă modernă închisă, trebuie să combinați materialele cu gust. Lemnul masiv se asociază bine cu piatra, astfel puteți face din terasa casei un loc elegant, modern și relaxant. Piatra naturală decorativă este extrem de estetică și poate îmbrăca și un singur perete dacă nu doriți să încărcați toată încăperea. Adăugați elemente care atrag atenția precum perne, un covor potrivit, mobilier și obțineți un loc special chiar acasă.

Materiale necesare

Pentru a amenaja o terasă din piatră naturală aveți nevoie de anumite unelte și materiale precum un ciocan, o daltă, sfoară, riglă, nisip, târnăcop, lopată, ochelari de protecție, cuie din metal și piatra naturală în diferite forme și culori pentru a realiza modelul dorit. După ce ați stabilit ce aveți nevoie urmează realizarea planului și aranjarea propru-zisă. Nu uitați să achiziționați un adeziv de calitate pentru a nu avea probleme în timp.

Masă specială

Dacă vreți să rămâneți în tipar, alegeți o masă cu blat din marmură. Acesta este potrivit pentru încăperile în care predomină piatra naturală decorativă. Piatra naturală transformă terasa într-un loc intim potrivit pentru distracție și recreere. Pentru a obține ce vă doriți trebuie să vă înmânați cu răbdare, pricepere și putere de muncă.

Avantajul pietrei naturale este că se curăță ușor, dar cu toate acestea trebuie întreținută pentru a nu se deteriora. Designul oferit de piatra naturală este unul special și admirat de toată lumea. Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.