TIOR

Terasa pregatita pentru timpul rece

Terasa este locul care ne oferă multe clipe de relaxare atunci când venim acasă obosiți după o zi de muncă. Acest loc poate să fie un refugiu atunci când doriți să citiți o carte la lumina unei veioze.  Astăzi vă oferim idei pentru a amenaja terasa așa cum vă place.

Terasa casei tale

Terasa îți oferă spațiul necesar când afară vine frigul. De aceea, vă propunem să optați pentru un stil simplu și minimalist, pentru un aspect plin de elemente rustice și tradiționale. Chiar dacă terasa reprezintă un spațiu ce este destinat să fie în exterior, aceasta este la fel de elegantă și utilă și în interior.

Utilitatea terasei

Activitățile pe care le puteți face pe terasă sunt numeroase. Puteți asculta muzică, puteți picta, puteți face sport. Dacă duceți un covoraș, puțin aerobic nu strică niciodată, în plus, este și sănătos.

Puteți să vă amenajați pe terasă un loc unde să plantați plante aromatice precum: busuioc, lavandă, oregano, cimbru. Pe lângă mirosul amețitor, vă ajută atunci când doriți să pregătiți un fel de mâncare.

Avantaje indiferent de anotimp

Indiferent de anotimp, terasa devine un refugiu atunci când aveți de lucru acasă și vreți să nu vă deranjeze ceilalți. Atât timp cât este închisă și vă permite să vedeți afară prin geamurile mari, relaxarea este asigurată.

Mai mult, dacă redecorați terasa în funcție de anotimp pentru a vă simți bine, aceasta va deveni un loc de vacanță perfect. Nu ezitați să vă transformați terasa într-o încăpere de relaxare.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI