TIOR

Terasa acoperita - varianta camerei cu soare

Iată un articol pentru cei care au ales case de vânzare cu un design deosebit. Profită la maximum de spațiul ce ți-l oferă cele mai inventive amenajări interioare. Acum ai posibilitatea de a te relaxa în „camera cu soare”. Este camera în care lumina naturală pătrunde și înveselește decorul locuinței.

Fereastre luminoase

Dacă una dintre ideile noastre decorative îți va atrage atenția, atunci pune-o în aplicare. Amenajarea camerei astfel o va tranforma în camera preferată. Pereții nu mai aduc constrângeri decorative, căci sunt înlocuiți cu ferestre și uși, din podea și până în tavan. Uneori și tavanul poate „suferi” modificări, în sensul în care acesta poate avea aspectul unor ferestre gigantice.

Mini-grădină

Spațiul îți poate oferi cu ușurință momente confortabile, scăldate în lumina soarelui sau a lunii. Camerele pot adopta diferite stiluri de amenajare a locuinței, printre care includem: uși care fac trecerea către grădină, detalii din lemn, cărămidă sau aluminiu. Rareori lipsesc florile, mai ales că posibilitatea infiltrării luminii naturale oferă condițiile necesare unei „mini-grădini”.

Farmecul verandei

Atunci când amenajăm o astfel de cameră, trebuie să luăm în calcul adăugarea elementelor ce caracterizează personalitatea noastră. De asemenea, este indicat să ne orientăm către funcționalitatea spațiului și, totodată, să urmărim ca farmecul verandei să reiasă din tehnicile decorative aplicate.

Indiferent de anotimp

Terasa acoperită necesită scaune confortabile. De cele mai multe ori, acestea sunt acoperite cu țesături plăcute la atingere. Indiferent de anotimp, te poți bucura de momente relaxante sau de o carte bună în colțul preferat de lecturare. Tentat să renunți la această cameră în zilele de toamnă sau iarnă? Mai gândește-te un pic, mai ales că există variante de a aduce surse de căldură și a-ți continua momentele de relaxare fără ca nimeni să nu te deranjeze.

Suprafața terasei

Primul contact cu încăperea este cel vizual, apoi urmează să pășești în verandă. Ce alegi? Podea din beton, lemn, adaugi sau nu covoare? Noi recomandăm delimitări ale spațiului cu ajutorul diferitelor texturi de covoare. Bineînțeles, acest lucru este posibil în terasele acoperite ce se desfășoară pe o suprafață mai mare.

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI