TIOR

Stil exotic - terasa casei tale

Vrei să te bucuri de vară și de căldura de afară? Amenajează terasa într-un stil exotic pentru un plus de originalitate. Noi iți oferim idei pentru amenajarea terasei pentru serile de vară alături de prieteni.

Plante exotice

Fie că este vorba de o cină cu prietenii sau pur și simplu vreți să vă relaxați, terasa poate fi un loc perfect pentru aceste lucruri. Folosește plante exotice în ghiveci. Acestea nu trebuie să lipsească din nicio terasă. Chiar dacă la noi nu se găsesc prea multe plante de acest gen, folosește plante precum: cactuși, hortensii, palmieri. Alege și plante care țin țânțarii la distanță precum Lavanda și Citronela. Astfel, puteți sta liniștiți pe terasă. Plantele înalte accesorizează și ele foarte bine terasa. Așează plantele înalte în așa fel încât să îți ofere răcoare și umbră. Chiar dacă iubești soarele, temperaturile verii te impiedică să stai timp îndelungat pe terasă.

De asemenea, poți folosi ghivece colorate pentru plantele alese. Aceste ghivece înveselesc terasa casei tale.

Husă pentru canapea

Confecționează o husă nouă pentru canapea. Folosește material cu motive exotice în nuanțe de roșu, portocaliu, verde sau albastu. Cu ajutorul acestei huse, schimbi aspectul canapelei vechi și îi oferi un aspect exotic.

Mobilier din bambus

Renunță la scaunele vechi și folosește unele din bambus. Trebuie să ții cont și de cât spațiu dispui pe terasă și de cât de comode sunt scaunele alese. Mai mult, alege scaune care sunt rezistente la soare și la ploaie. Accesorizează-le cu perne colorate.

Poți alege o masa tot din bambus și adaugă un geam transparent deasupra acesteia. Aici poți savura împreună cu prietenii tăi o limonadă delicioasă!

Fântână de grădină

Achizitionează o fântână și poziționeaz-o lângă terasă. Acest element exotic face ca totul să prindă viață. Cu siguranță prietenii tăi vor admira aceasă oază de liniște!

Pentru mai multe idei de amenajare a terasei poți intra în secțiunea Amenajări terase.

Sursa foto: casadex.ro, casasidesign.ro, scms.machteamsoft.ro

 

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI