TIOR

Sigur vei iubi terasa de pe acoperis!

Acoperișul casei poate avea mai multe roluri pe lângă cel estetic și cel funcțional. De exemplu, poate avea rolul de terasă, care poate deveni cel mai bun loc de relaxare. Faceți un plan pentru a avea o idee despre cum doriți să arate și treceți la treabă. Astăzi vă propunem cateva idei pentru a amenaja terasa de pe acoperiș.

Relaxați-vă la inălțime!

În cazul în care vă hotărâți să vă amenajați o terasă pe acoperiș trebuie să vă gândiți că ați mai câștigat încă un loc de relaxare. O terasă pe acoperiș este ideală dacă nu aveți loc suficient pentru o terasă în curte.

Acoperișul potrivit și instrucțiuni

Asigurați-vă că aveți acoperișul porivit pentru a amenaja o terasă. Consultați un specialist pentru a vă confirma că acoperișul este dotat cu sistem de hidroizolație și de scurgere a apei. În plan trebuie să includeți detalii despre materialele pe care doriți să le folosiți, despre tipul structurii și despre condițiile de funcționare. Specialistul are nevoie să știe câte persoane vor folosi această terasă de pe acoperiș și pentru ce activități inenționați să o folosiți. De dispozitiviele de fixare se ocupă tot specialistul. Aceasta vă oferă toate instrucțiunile  de întreținere și operare în momentul în care terasa este terminată.

Modalitatea de acces pe terasă

Trebuie să vă gândiți foarte bine la  modalitatea de acces pentru a ajunge pe terasa de pe acoperișul casei. Mai mult, trebuie să gândiți totul fără să vă scape detaliile importante. De exemplu, acoperișul trebuie să reziste la tensiuni dinamice.

Țineți cont de detalii

Aici sus, razele soarelui ard cu o putere mai intensificată. De aceea, este bine pentru vară să vă achiziționați o umbrelă de dimensiuni mai mari pentru umbră. Mai mult, dacă vă doriți să vă bronzați, un mod rapid de face acest lucru este să folosiți terasa de pe acoperișul casei și să achiziționați șezlonguri.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI