TIOR

Scoate-ti familia afara!

Scoate-ţi familia afară din casă acum, cât încă nu se strică vremea de tot. Dacă îţi amenajezi frumos veranda sau balconul, te poţi bucura, alături de cei dragi, de ultimele zile călduroase de anul acesta fără cheltuieli foarte mari, iar dacă ţi se pare puţin cam târziu pentru astfel de modificări poţi parcurge oricum acest articol, poate găseşti o idee care să fie frumoasă şi să potrivească spaţiului şi dorinţelor tale şi poate o vei pune în aplicare la primăvară.

 

Multă lumină, de toate felurile

 

Este frumos afară tocmai pentru că, indiferent de momentul zilei, cerul tot ne trimite o rază de lumină, mai puternică sau mai slabă. Va depinde de tine ca, în cazul în care veranda are ferestre, să nu le acoperi cu draperii groase şi, de asemenea, poţi alege să ai mai multă lumină cu ajutorul corpurilor de iluminat potrivite pentru exterior (după alcătuire, dar şi după aspect), pentru cazul în care îţi doreşti mai multă lumină decât cea naturală într-o zi înnorată sau în serile petrecute în aer liber.

 

Mult loc, pentru toată lumea

 

Cine stă de obicei pe verandă? În primul rând, animalele de companie, cu siguranţă, iar în acest caz s-ar putea să vrei să răsfoieşti şi articolele de aici. În al doilea rând, orice membru al familiei şi orice prieten vrea să petreacă niţel timp pe veranda ta ar trebui să aibă un loc unde să se aşeze. De aceea, va trebui să alegi mai multe piese de mobilier şi să ţii la îndemână taburete şi scaune pliabile pentru atunci când vin oaspeţii. Pentru primirea oaspeţilor vei găsi câteva recomandări şi aici.

 

Nici prea cald, nici prea frig

 

Pentru serile sufocante de vară, ar fi bine să instalezi în tavanul verandei un ventilator, însă pentru zilele şi serile de după august vei vrea să ai la îndemână păturici (poate chiar depozitate în lădiţele canapelelor şi fotoliilor aşezate în acest spaţiu) şi poate vei lua chiar în considerare construirea unui şemineu în acest spaţiu. Nu ar fi rău să te gândeşti şi la adaptarea spaţiului şi posibilitatea închiderii verandei pe timpul anotimpurilor răcoroase.

 

Confortabil şi plăcut ochiului

 

Totul trebuie să fie confortabil, acest lucru este de netăgătuit, căci aceasta este cea dintâi regulă a lui „acasă”: alege mobilier moale, dar nu prea moale, mobilier care să te primească şi să te susţină în îmbrăţişari lejere, dar care să te ajute şi să menţii o poziţie corectă a spatelui, a coloanei şi a picioarelor.

 

Mai apoi, contează mult şi factorul estetic. Trebuie să te asiguri, uitându-te de jur împrejur, că îţi va plăcea să petreci timpul aici. Iar dacă ceva este nelalocul lui, atunci fă ceva în privinţa aceasta!

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI