TIOR

Picnic pe terasa in familie

Vrei să petreci duminica în familie și să îi surprinzi pe cei dragi cu ceva nou? Amenajarea terasei pentru un picnic în familie este o idee excelentă! Noi iți oferim câteva idei pentru a petrece o zi de vacanță cu oameni dragi chiar și casă.

Ai nevoie de...?

Amenajează colțișorul de verdeață din terasa casei tale. Un picnic este ușor de pregătit indiferent unde vă hotărâți să îl organizați.

 Aveți nevoie de foarte puține obiecte pentru a aduce zâmbetul pe buze familiei. Folosește un coș special pentru picnic. Acesta se găsește pentru două sau patru persoane. Comandă acest coș online. Nu se știe cât timp durază livrarea și este bine să plasezi comanda din timp. Acesta este echipat cu tot ce ai nevoie. Achiziționează și o față de masă mai groasă. Alege una în carouri. Mai rămâne doar să aduci mancarea și limonada proaspătă și rece pentru zilele toride de vară.  Alege și un buchet frumos de flori pentru o atmosferă plăcută.

Ce gătim?

Încearcă să prepari gustări simple și rapide. De exemplu, poți prepara bruschete, salată răcoroasă de vară sau sandwichuri simple. Pizza este o idee la fel de bună și este pe placul tuturor. Alegeți și gustări deja preparte precum gemul, mierea, zacusca, icrele. Fructele nu trebuie să lipsească mai ales pentru cei mici. La final, trebuie să ii surprinzi cu un preparat dulce! Desertul nu trebuie să fie complicat. Dacă vrei să iți resfeți familia alege brioșele. Acestea sunt ușor de preparat și pe placul oricui.

Nu mâncarea este cea mai importantă. Împortant este să vă simțiți bine, să râdeți și să vă odihniți. Bucurați-vă de o zi frumoasă petrecută împreună!

Pentru mai multe idei de amenajare a terasei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Sursa foto: ilux.ro, luminanews.com, gradinitadeacasa.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI