TIOR

Patul baldachin – inspiratie pentru terasa

În sezonul rece terasa interioară a casei trebuie să fie amenajată pentru zilele când vreți să admirați peisajul de afară. O pătură călduroasă este potrivită și perfectă pentru aceste zile. De aceea, noi vă oferim idei pentru a amenaja terasa casei cât mai potrivit pentru zilele care urmează.

Canapea sau baldachin?

Dacă nu sunteți hotărâți ce să alegeți pentru terasă, noi încercăm să vă ajutăm. O canapea este mai obișnuită și se găsește cam în toate terasele interioare. În schimb, un pat sub forma unui baldachin nu este atât de des întâlnit într-o terasă interioară. Acesta oferă o atmosferă exotică. Să nu mai vorbim că vă aduce aminte de zilele de vară când stăteați pe plajă într-un baldachin mângâiat de briza mării. Indiferent de alegerea făcută, atât canapeaua cât și baldachinul sunt confortabile, dar au și un rol estetic în același timp.

Sisteme de prindere

În magazine se găsesc foarte multe modele de paturi baldachin pentru terasele interioare. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că aveți de unde alege. Puteți alege paturile baldachin din lemn, cu draperii vaporoase, rotunde, pătrate, ovale și cu diferite sisteme de prindere. Acestea pot fi cât se poate de ingenioase: din frânghie resistentă, din lemn sau din lanțuri de fier.

Acest pat baldachin nu trebuie să fie de dimensiuni foarte mari. Trebuie să țineți cont de dimensiunile terasei interioare pentru a amenaja cu gust și păstrând tiparul, obțineți amenajarea dorită.

Persoanele romantice se vor îndrăgosti de această terasă cu pat baldachin. Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

903.83 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI