TIOR

Ofera terasei un stil nou

Astăzi vorbim despre amenajarea terasei acoperite din curte. Pentru că a venit sezonul rece, puteți reamenaja terasa așa cum vă doriți. Noi vă oferim câteva idei pentru a amenaja terasa.

Folosiți fotolii tip pernă

Acest tip de fotolii se potrivește perfect pe terasa închisă. Puteți să beți o cană cu ceai în timp ce stați confortabil în fotoliu. Aveți ocazia să vă relaxați și să vedeți cum bate vântul sau cum plouă afară. Fotoliile aceastea reprezintă o idee bună; pentru că nu ocupă mult spațiu, le puteți muta în orice loc al terasei. În plus, se găsesc în diferite culori tinerești și vesele.

Covor care imită iarba

Covorul care imită iarba reprezintă o soluție excelentă pentru terasă. Aspectul tinde spre natural și astfel poți obține o priveliște diferită în terasa ta. Pe timp de iarnă, încercați să tranformați terasa înt-un loc primitor care vă duce cât mai aproape de natură.

Plante cu flori

Achiziționați ghivece cu flori, pentru a-i da terasei da un aspect cât mai plăcut. Plantele dau un aspect proaspăt. Nu alegeți multe plante pentru a nu încărca terasa. Alegeți plante cu flori colorate pe care puteți să le atârnați pentru a avea mai mult loc.

Gresie care imită lemnul

Acest tip de gresie se potrivește perfect datorită aspectului rustic potrivit pentru terasă. Gresia porțelanată rectificată este o alegere bună în cazul în care vă hotărâți să achiziționați gresie cu aspect de lemn. Gresia care imită lemnul are un aspect cât se poate de natural fără să strice aspectul întregii terase.

Stilul nou al terasei vă oferă un aspect nou, o stare de bine și un loc de relaxare când este frig afară. Pentru mai mute idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI