TIOR

O terasa mai frumoasa

Şi terasa este un colţ al locuinţei tale şi trebuie amenajată. Haide să mai discutăm şi despre amenajarea terasei. În zilele în care este vreme bună, mai ales, este foarte plăcut să petreci câteva clipe afară, cu atât mai mult cu cât este chiar pe proprietatea ta.

 

Exploatează târgurile.

 

Mergi la târgurile de artizanat, la târgurile de artă contemporană şi aşa mai departe: inclusiv la locurile unde se vând produse second hand şi obiecte lucrate manual. Aşa cum am mai discutat, acestea dau o notă personală decorului, pot fi uşor transformate într-un strop strop de culoare sau în amprenta personală a viţei. Vizitează articolele despre produse handmade sau despre obiectele vintage pentru a vedea mai multe imagini şi mai multe indicaţii în ceea ce priveşte cele două tipuri de obiecte.

 

Amenajează un dining exterior.

 

Şi despre dining-ul exterior am mai discutat. Dar nu-i aşa că, dacă tot ai un spaţiu precum o terasă sau o verandă, ar fi mai plăcut ca, ocazional, să iei micul dejun în acest spaţiu şi să îl amenajezi în aşa fel încât să îţi uşureze munca pentru aşezarea mesei? Respectiv, să ai la îndemână câteva scaune afară, o masă drăguţă, dar şi tacâmuri, farfurii, pahare şi pernuţe confortabile de aşezat pe scaune.

 

Adu culoare afară.

 

Flori proaspete, pernuţe decorative, ghivece şi rame foto rezistente la intemperii, iată câteva exemple de obiecte ornamentale care te pot ajuta să colorezi puţin aspectul terasei sau verandei tale. Un pic de culoare îţi va face ziua mai frumoasă şi va da un ton energic întregii zone. Culorile le vei alege, bineînţeles, după preferinţele proprii: le poţi schimba în funcţie de dispoziţia de zi cu zi, după anotimp, după ocazia pentru care decorezi spaţiul respectiv sau după ţinuta pe care o ai; ori, de ce nu, după starea pe care vrei să ţi-o induci cu ajutorul culorilor (adu-ţi aminte că am mai discutat despre cromoterapie).

 

Instalează un leagăn.

 

Una dintre cele mai mari plăceri ale copilăriei, leagănele, nu trebuie să lipsească doar pentru că ai crescut: instalează un leagăn şi pe terasa ta. Poţi instala unul agăţat de tavan, dacă există tavan, iar, de nu, poţi instala un leagăn cu picior sau cu suport fixat în podea. 

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI