Jardiniere reconstituite pentru terasa ta

01-10-2016 / Blog amenajari terase

Chiar dacă este toamnă, primăvară sau vară, jardinierele sunt mereu o alegere bună pentru amenajarea terasei fie ea inchisă sau nu. Astăzi vă propunem câteva idei pentru recodiționarea jardinierelor vechi și pentru amenajarea terasei așa cum vă doriți.

Amenajarea terasei cu flori

Florile oferă o prospețime aparte, dar și viață cu ajutorul culorilor aprinse. Îndrăzniți să vă amenajați terasa așa cum ați visat mereu, cu multe flori și jardiniere făcute în curte.

Bucăți de lemn

Dacă nu doriți să achiziționați jardiniere noi pentru flori, puteți folosi bucăți de lemn. Vă veți da seama că este o variantă economică, deoarece aveți nevoie doar de cuie, și de smirghel pentru șlefuire. Dacă doriți un aspect mai plăcut, vopsiți bucățile de lemn. În acest fel, obțineți un obiect deocrativ pentru terasă confecționat acasă într-un timp scurt.

Suportul sticlelor de vin

Sigur ați primit de Crăciun sau cu ocazia zilei de naștere sticle de vin frumos ambalate în cutii de lemn. Folosiți aceste cutii pentru a le transforma în jardiniere pentru florile de pe terasă. Atunci când le reconstituiți manual, vă puneți amprenta pe ceea ce faceți. Umpleți jardinierele cu pământ și plantați florile care vă plac. Pictați diferite motive pe acest suport pentru un aspect rustic și tradițional.

Jardiniere vechi

Reconstituiți jardinierele vechi cu puțină imaginație. Indiferent de materialul din care sunt confecționatate jardinierele, ele pot fi reconstituite. Vopsiți jardinierele din tablă cu vopsea neagră. După ce se usucă, puteți scrie cu cretă diferite mesaje. Pe jardinierele din lemn puteți lipi diferite decupaje, nasturi, sau elemente din natură și să legați totul cu o pamblică veselă.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.