TIOR

Distractie in aer liber in terasa special amenajata

Dacă spațiul destinat terasei este lipsit de viață, iar bugetul pentru o amenajare ca la carte nu este cel așteptat, mai există o șansă. În continuare vom vorbi despre amenajări terase cu bani puțini. Rezultatul? Spații atrăgătoare și cu un plus de confort.

Mese circulare

Pentru cei dispuși să investească într-o masă pentru oaspeții invitați pe terasa casei, avem o sugestie în ceea ce privește forma. Mesele circulare sunt o variantă de luat în calcul pentru setul de scaune din terasă. Întrucât nu este foarte confortabil să te așezi în colțul mesei, acum nu se mai pune problema de așa ceva. Spațiul devine mai primitor, oricând poți adăuga un scaun un plus, fără a strica din buna dispoziție a celor invitați.

Stop monotoniei

Start „gălăgiei”. Aici nu ne referim la gălăgia unor petreceri adolescentine, ci la sunete din natură: ciripit de păsări, zumzet de albine, sunetul apei. În ceea ce privește ultimul sunet, acesta poate fi realizat prin alegerea unei fântâni și poziționarea ei în imediata apropiere a mesei de pe terasă. Atmosfera va deveni relaxantă, iar clipocitul apei va acoperi alte sunete deranjante.  

Spațiu protejat

Oferă-i spațiului destinat amenajării terasei intimitate prin adăugarea unor draperii. Acestea sunt eficiente și pentru protejarea împotriva razelor solare puternice, dar vor adăuga și dramatism atmosferei. Flexibilitatea în ceea ce privește alegerea nuanțelor pentru terasă îți va permite să optezi pentru draperii dintr-o gamă largă de culori. Oferă o atenție deosebită materialului. Pentru o terasă în aer liber este indicat să te orientezi către materiale cu protecție împotriva intemperiilor.

Lumini optimiste

De cele mai multe ori, terasele pot avea o predispoziție de a deveni un spațiu trist și monoton. Ia în calcul o transformare cu buget mic prin alegerea unui sistem de iluminat exterior. Opțiunile de design abundă în oferte și prețuri acceptabile, globuri mari sau globuri mici, simple sau colorate. Înșiruirea de lumini confecționate din hârtie sunt o soluție la îndemână pentru amenajarea terasei. Pentru a nu fi deteriorate, poți opta pentru aplicarea lor în cadrul unei terase acoperite.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI