TIOR

Decoratiuni de toamna pe terasa

În sezonul cald terasa casei era mereu curată și mângâiată de razele soarelui. Acum a sosit toamna iar aspectul terasei se va schimba. Frunzele cărămizii se vor așeza peste tot, iar peisajul oferit este unul încântător. Astăzi vă propunem câteva idei pentru a amenaja terasa cu ajutorul decorațiunilor de toamnă.

Idei creative

Dacă apelați la imaginație, ideile pentru confecționarea decorațiunilor de toamnă sunt numeroase. Faceți din terasa casei un loc de relaxare perfect pentru vreme de afară. Consultați și revistele de specialitate pentru că veți găsi multe idei care vă vor încânta. Un design rafinat și relaxant vă ajută să vă relaxați în zilele în care aveți nevoie pur și simplu să vă deconectați de toate activitățile obositoare.

Punct rustic

Dacă pe terasa casei predomină stilul rustic, atunci puteți amenaja un punct de atracție rustic. Alegeți obiecte pe care le găsiți în curte precum: stropitori, unelte de grădină, un butoiaș sau roți din lemn. Amenajați un loc pe care să îl admire toată lumea.

Bicicleta decorativă

Dacă aveți o bicicletă mai veche pe care nu o mai folosiți, atunci  puteți vopsi într-o culoare preferată și îi puteți așeza în coșul din față un ghiveci bogat cu flori de toamnă. Așezați bicicleta pe terasă pentru a oferi un design deosebit. Legați de ghiveciul cu flori fâșii colorate de material. Prietenele voastre vor admira această bicicletă în fiecare dimineață la cafea.

Transformați mobilierul terasei

O idee bună este să confecționați huse pentru canapea și pentru scaunele de pe terasă. Alegeți un material care se potrivește cu taboul de toamnă din grădină. Pentru masa de pe terasă alegeți o față de masă într-o culoare apropiată de cea a huselor. Așezați un coș plin cu fructe culese din curte. Aspectul nou al terasei vă face să petreceți timpul admirând dansul frunzelor.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI