TIOR

Aranjamente in alb si negru

Nonculorile alb și negru au oferit mereu o eleganță aparte. Când vine vorba de amenajarea terasei, acest joc de nuanțe nu are cum să treacă neobservat. Chiar dacă  este vară sau toamnă, consistența eleganței oferită de mobilierul în alb și negru nu se compară cu nimic. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea terasei folosind nonculorile alb și negru pentru mai mult rafinament.

Unde servim cina

Pe un podium din lemn așesați o masă neagră cu picioare de inox și blat de sticlă. Scaunele albe îmbracă masa ca o haină groasă. Vara, acest loc este un loc perfect pentru o cină în familie. Decorul este completat de platele verzi care oferă prospețime locului. Aerul curat este benefic și vă ajută să vă relaxați după o zi grea la locul de muncă.

Simplitatea înseamnă eleganță

Dacă aveți o terasă  goală și doriți să o amenajați, folosiți doar mobilierul de care aveți nevoie fără să încărcați spațiul. Mobilierul alb și cel negru este potrivit pentru o terasă simplă, dar sofisticată în același timp. Dacă optați pentru aceste nonculori, pavajele trebuie să fie neutre pentru a păstra linia de simplitate. Optați pentru nuanțe de gri și bej. Decorați cu lumânări și candelabre pentru un aer misterios.

Pietriș pentru mai multă eleganță

În loc de un podium din lemn sau pavaje, puteți opta pentru pietriș alb special pentru a decora terasele. Acest pietriș discret, se imbină perfect cu mobilierul alb cu negru. Oferiți un plus de originalitate terasei și veți primi apecieri din partea prietenilor, dar și din partea familiei.

Structură metalică

Jocul imaginației începe când vă hotărâți să închideți terasa casei cu un cadru metalic negru. Geamurile transparente oferă posibilitatea de a vedea afară atunci când plouă. Mai mult, decorul verde pe care il puteți observa prin geamurile transparente nu se compară cu nimic. Terasa fiind un spațiu de refugiu și odihnă vă permite să veniți aici ori de câte ori simțiți nevoia. Păstrați registrul de alb și negru. Această combinație se potrivește perfect cu zilele de vară și cu serile de iarnă.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări terase.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI