Relaxati-va in mansarda casei

28-09-2016 / Blog amenajari mansarde

Vă doriți să faceți o baie și să vă relaxați într-un decor inedit? Noi vă propunem câteva idei pentru amenajarea mansardei în funcție de modelul de cadă pe care doriți să îl aveți în mansardă.

Cadă în mansardă?

De ce nu? Designul de interior modern vă permite să abordați idei inedite si noncomformiste pentru casa voastă. De aceea, puteți să nu țineți cont de reguli și să vă aduceți în mansardă o cadă. Alegeți modelul pe care îl doriți și amenajați mansarda în așa fel încât să vă simțiți minunat.

Mansarda casei

Dacă mansarda casei este îngustă și de înălțime joasă, atunci o cadă este o idee bună mai ales dacă locul nu vă permite să amenajați o baie. Aici puteți aduce cada, de preferat cu picioare, o puteți umple cu apă caldă și în acest fel vă relaxați cu o baie fierbinte cu spumă în mansardă. Dacă aveți o mansardă îngustă, atunci optați pentru o cadă dreptunghiulară sau ovală. Alegeți un loc potrivit pentru așezarea unei căzi, de preferat lângă fereastă pentru a avea o priveliște deosebită. Amplasarea unei căzi depinde forte mult de dimensiunile mansardei.

Accesoriile din mansardă

Dacă vă doriți o cadă în mansardă aveți nevoie de un suport sau o cutie unde să depozitați tot ce aveți nevoie. De aceea, puteți opta pentru un suport din lemn, sub forma unei găleți sau un coș de rafie pentru a pune gelul de guș, spuma de baie, perlele de baie, uleiurile, buretele, prosopul și tot ce mai aveți nevoie. Așezați acest suport pe un covor din lemn, deoarece nu se udă și se potrivește și cu întreg decorul fiind un element modern și potrivit pentru casele oamenilor.

Alegeți să vă transformați mansarda în cel mai frumos loc de relaxare folosind obiecte de design interior care vă oferă confortul de care aveți nevoie.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.