Pasiune pentru arta si design

24-09-2016 / Blog amenajari mansarde

Fiecare încăpere din casă trebuie să aibă o poveste proprie. La fel are și mansarda casei, deoarece pasiunile și hobbiurile trebuie păstrate. Astăzi vă propunem câteva idei pentru a amenaja mansarda casei în funcție activitățile desfășurate.

Pasiune pentru pictură

Dacă vă place atât de mult să pictați diferite tablouri și în același timp să le expuneți în propria mansardă. Dacă noua casă nu dispune de o cămăruță mică unde să vă amenajați un atelier și o galerie de artă unde să vă expuneți tablourile, atunci mansara este locul potrivit. Acest spațiu nu este nici prea mic, dar nici prea mare. Prietenii vă pot admira aceste tablouri făcute chiar de voi în mansarda amenajată cu gust. Langă geam. Unde este mai multă lumină, puteți să vă amenajați locul special pentru pictură. Lângă acest spațiu, puteți amenaja pe perete o mică bibliotecă unde vă puteți așeza cărțile de specialitate care vă ajută în ceea ce faceți.

Galeria de artă

Avantajul unei mansarde este că poate găzdui diferite proiecte personale, în diferite stiluri decorative. În funcție de hobbiuri și pasiuni, transformați locul în funcție de ce vi se potrivește. De exemplu, puteți amenaja mansarda casei într-o galerie de artă. Agățați pe pereți tablourile pe care le pictați și oferiți camerei aerul de poveste de care are nevoie.

Alegeți mobilierul potrivit

Dacă pictați tablouri pline de culoare, atunci lăsați pereții albi și alegeți o canapea extensibilă într-o nuanță de gri. Optați pentru decor pentru perne mici colorate și lumânări parfumate albe. Mobilierul poate fi tot alb, măsuța de cafea la fel, iar pardoseala poate fi un parchet gri sau o gresie porțelanată tot gri. Pentru a vă simți ca într-un basm, alegeți perdele din voal alb care să completeze întreg decorul din mansardă.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.