Mai mult decat un spatiu

08-08-2016 / Blog amenajari mansarde

Multe pesoane își doresc să beneficieze de tot spațiul din locuință. Priveliștea pe care o oferă mansarda casei nu se găsește oriunde. De aici puteți vedea stelele, luna și puteți beneficia de liniștea serii. Noi vă propunem cum să vă amenajați mansarda pentru a se transforma în ceva mai mult decât un spațiu de depozitare a obiectelor vechi.

Spațiu pentru studiu

Puteți transforma mansarda casei într-un birou dedicat studiului atât pentru adulți cât și pentru copii. De cele mai multe ori mansardele sunt lipsite de lumină naturală așa că este bine să luminați camera cu ajutorul culorilor. Vopsiți pereții într-o nuanță de alb, bej sau galben pai. Pe jos puteți pune o mochetă gri. Amenajați în ce parte a mansardei doriți un birou, o lampă și un scaun confortabil.

Spațiu de joacă pentru copii

Copiii pot avea un spațiu al lor chiar la mansardă! Așezați un covor moale și pufos. Aduceți toate jucăriile aici, iar cei mici se pot juca în voie. Aici se pot bucura în voie de tot spațiul destinat lor.

Spațiu pentru repetiții

Dacă aveți persoane în familie care cântă la un instrument, mansarda este un spațiu potrivit pentru repetiții. Aici vă puteți aloca un timp două sau trei ore în care faceți ceea ce vă place. În același timp vă puteți relaxa.

Spațiu pentru pictură

Dacă aveți o pasiune pentru pictură și beneficiați de un spațiu la mansardă pe care nu îl folosiți încă, acum este momentul. Puteți aduce aici toate materialele utile și puteți picta în orice moment al zilei doriți. Mai mult, puteți asculta muzica preferată care vă liniștește și decora mansarda cu pânze albe și multe lumânări parfumate. Transformați spațiul într-un loc boem, sofisticat și relaxant.

Intrați în secțiunea Amenajări mansarde pentu mai multe idei utile.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.