TIOR

Vii acasa si te-ncarci cu energie pozitiva

Culorile ne influenţează starea de spirit mai mult decât am dori vreodată să recunoaştem. Prin urmare, este mai bine să luăm măsuri de siguranţă din timp. Aşadar, colorează-ţi locuinţa şi lasă aspectul ei să te bucure şi să te umple de energie de fiecare dată când ajungi acasă! Dintre toate culorile, galbenul pare cel mai încărcat de energie pozitivă, aşa că astăzi despre casele galbene vom discuta.

 

Mobilier galben

 

Poţi mobila întreaga casă galbenă. Poţi să o şi zugrăveşti galbenă. Poţi alege ca totul să fie galben. Singura condiţie este ca ţie să îţi placă rezultatul final.

 

Nu uita niciodată că toate culorile au mai multe nuanţe. Nu trebuie să îţi transformi casa într-o păpădie: poţi alege să zugrăveşti pereţii într-un galben care este mai apropiat de crem decât de culoarea primară, intensă. Poţi alege ca mobilierul să fie din lemn cu nuanţe deschise, iar acele câteva ornamente să fie de un galben muştar sau unul care bate spre portocaliu – joacă-te cu nuanţele de galben până când găseşti combinaţia potrivită pentru tine.

 

Totul galben, dar nu simplu

 

De altfel, nici nu trebuie să fie totul chiar galben, căci vei ajunge să ieşi din casă şi să vezi totul îngălbenit, nu vei mai reuşi să te bucuri şi de explozia de culori a primăverii sau a verii pe care o aştepţi cu atât patos.

 

Combină galbenul cu alb, negru, gri sau nuanţe neutre: pot fi inserţii metalice în mobilier, pot fi nuanţe cărămizii în gresie, pot fi scaune din lemn de nuc... Caută piesele de mobilier şi ornamentele care îţi sunt pe plac, indiferent de paleta cromatică.

 

Cu ce culori se potriveşte galbenul?

 

Cu toate! Am spus-o şi scris-o de nenumărate ori: toate culorile se potrivesc între ele, trebuie doar să găseşti nuanţele potrivite. Priveşte şi imaginile din galerie pe care le-am ales pentru tine şi observă cu câtă libertate au fost amestecate culorile: nuanţe intense şi nuanţe şterse, din diferite palete cromatice.

 

Îndrăzneşte şi tu să îţi amenajezi locuinţa după bunul plac, combinând orice culori îţi doreşti, însă fără a uita de culoarea soarelui!

 

Sau poate vrei numai un strop de galben

 

Dacă nu te tentează ideea de a face o baie de galben de fiecare dată când ajungi acasă... în fiecare zi... atunci încearcă să introduci numai un element de culoare galbenă, dar să fie un galben intens: un ghiveci, câteva pernuţe decorative, flori proaspete într-o vază oarecare, ramele tablourilor – orice detaliu crezi tu că se potriveşte.

 

Sursa foto: houzz.com 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI