TIOR

Vezi cum arata o galerie de arta la tine acasa

Promovăm pasiunile ascunse din sufletele noastre. Iubitori de artă, acest articol este pentru voi. Știm ce înseamnă simțul artistic, iar echipa DezvoltatorImobiliar.ro îl va susține întotdeauna. Propunem să dăm frâu liber imaginației în amenajarea unei galerii de artă, dar nu într-un muzeu, ci acasă.


Sursa ta zilnică de inspirație


Începând de la fotografii, până la picturi înrămate sau chiar obiecte deorative, nu cunoaștem limite. În home design (aproape) totul este posibil. Trebuie, însă, o planificare „ca la carte” a ideilor ce vor deveni decor al pereților din căminul tău. Cu siguranță există un perete mare, neamenjat încă, ce tronează într-un spațiu important al locuinței. Cum nu îți dorești să existe spații neatractive, îți sugerăm să alegi un astfel de perete căruia să-i adaugi un aer tineresc, modern. Te poți inspira din viața de familie, pasiuni, natură.


Cum alegi stilul potrivit


Răspunsul este la tine. Stilul încăperii va dicta direcția cea mai inspirată spre care îți poți orienta atenția. După o privire de ansamblu și observarea caracteristicilor specifice încăperii, poți alege între o combinație clasică de fotografii alb-negru, stilul pop art sau chiar vintage. De asemenea, trebuie să stabilești dimensiunea spațiului care urmează să fie amenajat, cât și direcția verticală sau orizontală cu cel mai mare impact vizual.


Un singur stil sau mai multe


Te poți rezuma la o colecție de elemente similare (fotografii, tablouri, obiecte decorative). Însă, pentru un design non-conformist alege să combini elemente care prin aspectul lor să inspire o anumită tematică. În galeria foto am ales să redăm fiecare din aceste stiluri. Le poți compara, iar prin excludere să alegi cea mai bună variantă pentru locuința ta.


Gamă largă de accesorii


Dacă nu îți dorești să folosești sistemul clasic de agățare a tablourile, noi venim cu soluții practice. Bormașină, găuri în perete – nu îți sună deloc plăcut. Există alternative. Folosirea unor rafturi plutitoare îți vor crea posibilitatea de a reamenaja galeria de artă. Perfect pentru cei care se plictisesc de aspectul static al pieselor decorative. De asemenea, o soluție regăsită și în amenajarea unor galerii de artă autentice este folosirea unor sisteme de agățare a tablourilor. Cablurile de susținere pot fi transparente, ceea ce nu va încărca aspectul vizual al galeriei.


Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI