Vezi casa de 20 milioane $ a cuplului Kardashian-West

26-08-2015 / Blog amenajari locuinte

Astăzi ne vom inspira din ideile de home design pe care ni le propun vedetele. Vom lua drept exemplu locuința cuplului format din Kim Kardashian și Kanye West.


Milioane de $ pentru o casă în SUA


După o serie de proiecte de renovare nereușite, Kim și Kanye au ales să renunțe la casa de 11 milioane $ din Bel Air, California. Acum, cuplul a ales să achiziționeze o casă în stil rustic franțuzesc tot în California, dar în Hidden Hills.


Am fost curioși cum arată o casă pe placul celor două staruri, așa că am aruncat o privire în interiorul locuinței lor care se ridică la 20 milioane $. Casa, finalizată în anul 2012, se bucură de o amenajare interioară specifică zonei de sud a Franței.


Mai multe băi decât dormitoare


După cum putem observa din galeria noastră foto, interiorul reședinței Kardashian-West se remarcă printr-un design „ca în filme”. Ce îți poți dori mai mult decât 8 dormitoare, 10 băi, 2 spa, 1 cinematograf, 1 vie și 2 zone special amenajate pentru pregătirea grătarului în aer liber. Încă nu am terminat. Mai avem de menționat sala de fitness și sauna, care au devenit de nelipsit în locuințele vedetelor. Nu mai vorbim de spațiul verde care înconjoară locuința. Este de vis.


Bucătăria în care gătesc vedetele


Bucătăria păstrează același stil rustic franțuzesc. La prima vedere, pare un design simplu, dar atragător. O încăpere spațioasă, cu detalii atent alese. Grinzile din lemn încadrează perfect bucătăria în stilul arhitectural amintit. Aceste elementele decorative din lemn le regăsim atât în unele dormitoare, cât și în veranda ce oferă o minunată priveliște.


Ce culori preferă Kim și Kenye?


Trecerea dintr-o cameră în alta se realizează subtil din punct de vedere al cromaticii. Spunem aceasta, întrucât se păstrează, în general, aceleași nuanțe neutre, alb și negru. Se pot remarca, de asemenea, accente de albastru închis pentru pernele decorative sau covor. Ferestrele mari permit luminii naturale să pătrundă în interior, ceea ce conferă o atmosferă caldă și plăcută locuinței.


Tu ce părere ai de reședința Kardashian-West? A meritat investiția?


Sursa foto: zillow.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.