TIOR

Util: cum sa iti pregatesti casa pentru musafiri

Tocmai te-ai mutat la casă nouă, iar musafirii deja și-au anunțat prezența. Cum reușești într-un timp scurt să amenajezi locuința și mai ales camera de oaspeți? Trebuie să recunoști că ai nevoie de câteva idei rapide pentru a crea un interior primitor.

Invitați de casă nouă

Atunci când primești vestea că prietenii tăi cei mai buni te vor vizita, te bucuri nespus, mai ales că nu i-ai mai văzut de multă vreme. Însă, după momentele de bucurie, vin și cele de îngrijorare. Oare este totul în regulă? Unde vor dormi? Cum voi amenaja camera de oaspeți? Nu este cazul să alergi dintr-un colț al casei într-altul fără să știi de unde să începi. Sfaturile specialiștilor în home design te vor ajuta, cu siguranță. Relaxează-te și urmează lista de priorități.

Dormitorul – gata

Nimic nu este mai primitor decât un pat proapăt făcut cu o lenjerie ce miroase a nou și curat. După un drum lung, musafirii vor dori să se relaxeze, iar patul din camera de oasepeți este tot ceea ce visează în acel moment. Tot în dormitor trebuie să ai grijă să eliberezi dulapul, să suplimentezi cu umerașe pentru a permite invitatilor să se simtă ca acasă atunci când încep despachetarea bagajelor.

Baia – gata și ea

Pe lângă dormitorul primitor, baia trebuie să respecte aceleași caracteristici. Curățenia să fie nelipsită, căci ea poate ține loc și de cele mai noi decorațiuni interioare. Atâta vreme cât va observa curățenie și ordine, un musafir nu va avea nevoie de altceva. Poate de un mic spațiu unde își poate ordona obiectele de îngrijire personală pe care le folosește în baie. Dar de acest lucru te vei ocupa, odată cu pregătirea prosoapelor și a halatului de baie.

Accesoriile potrivite

Musafirii vor fi încântați dacă vor observa că te-ai gândit la toate. În cazul în care oaspetii tăi nu au vizitat orașul, le poți pregăti un mic ghid al orașului, cu obiectivele turistice și localurile cu mâncare tradițională. Dacă știi că vor veni și cu cei mici, pregătește-le un mic spațiu de joacă. De asemenea, suvenirurile sunt o idee atrăgătoare pentru cei din alte orașe.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI