TIOR

Usile de interior - accesul catre un design atractiv II

Acum ai posibilitatea să te muți într-un nou apartament atât în ansamblurile rezidențiale din Brașov, cât și în cele din București, Ilfov sau orice alt oraș din țară. Întrebarea este dacă te simți pregătit de o amenajare a locuinței ca la carte. Oricum, noi ți-am pregătit și de această dată câteva fotografii sugestive care te vor convinge că ușile de interior îți acordă accesul către un design atractiv.

Orice ușă de interior are funcția de a comunica între designul din fiecare cameră. În plus, ascunde necunoscutul, pregătind privirea către o amenajare a locuinței așa cum nu te aștepți.

Idei colorate

Pentru a oferi un aspect puternic și care ia privirea din primul moment, optează pentru o culoare „de efect”. Bogăția culorii îți va asigura o intrare în forță în designul modern al locuinței. Încearcă portocaliu, verde lime, turcoaz sau roșu aprins.

Negru de lux

Adu în interiorul locuinței tale un design specific secolului în care trăim. Selectează materiale de calitate cu finisaje contemporane. O suprafață neagră, ca de oglindă, oferă o posibilitate decorativă pe care nu mulți ar fi luat-o în considerare. Privește, însă, ce efect poate avea în interiorul locuinței tale.

Ușă-oglindă

Varianta de oglindă pe post de ușă este utilă în amenajarea dormitorului. Are un aspect multifuncțional, mai ales datorită dimensiunilor spectaculoase ale oglinzii. Aceasta acoperă o suprafața impresionantă din perete, însă nu te aștept să facă parte din procesul de tranziție dintre camere. Nici nu ai idee ce se ascunde în spatele ei.

Acces cu pereche

Pentru iubitorii obiectelor decorative din lemn, propunem panouri transversale ce pot fi montate în pereche. Actualizarea apartamentului se poate realiza cu ajutorul unor uși ce fac trecerea subtil către o altă încăpere, într-un stil modern. Rezultatul este un efect discret, deopotrivă elegant.

Sticlă cu efect

În cazul în care montarea ușilor se realizează într-o zonă în care lumina naturală pătrunde din abundență, avem o soluție practică. Ideal ar fi ca zona să nu fie blocată de un acces greoi, ci de o zonă care să optureze în mare proporție doar excesul de lumină. De aceea, efectul de îngheț al ușilor din sticlă poate fi ceea ce cauți în amenajarea locuinței. Spațiul este, astfel, deschis și aerisit.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI