TIOR

Usile de interior - accesul catre un design atractiv I

În procesul de amenajare a locuinței ne-am oprit atenția asupra ușilor ce realizează trecerea dintr-o încăpere în alta. Alegerea acestor elemente de home design trebuie să îndeplinească nevoia estetică și funcțională a fiecărui apartament ce necesită o schimbare.

Alegerea potrivită

Varietatea de uși de interior te poate induce în eroare când vine vorba despre alegerea potrivită. Te întrebi adesea care dintre ușile disponibile se va încadra locuinței tale. Atunci când ai nevoie de sfatul specialistului, te oprești la Blogul de Home Design și arunci un ochi în galeria foto special pregătită pentru tine.

Divizare interioară

Dacă ești în căutarea unei soluții în ceea ce privește divizarea interioară, trebuie să știi că există alternative practice. Nevoia de intimitate te va determina să alegi o ușă separatoare între diferite încăperi din locuință. O ușă dublă este utilă în cazul în care locuința beneficiază de foarte mult spațiu. În caz contrar, o ușă glisantă ar putea realiza perfect fluxul dintr-o cameră în alta.

Tendințe rustice

Ușile rustice, din lemn, au un aspect ce se potrivește spațiilor minimalistice. Camerele ce se încadrează stilului contemporan cu accent asupra materialelor albe au o predispoziție pentru atragerea tendințelor rustice. Ușile din lemn, aparent nefinisate, adaugă textură designului interior și oferă o puternică senzație de căldură interioară.

Ușă multifuncțională

Pe lângă funcția de „paravan” dintre hol și cameră sau dintre oricare două camere distincte, ușa poate avea și o altă utilitate. Pentru cei nonconformiști, ușa poate fi personalizată. Aplicarea unei vopsele cu efect de tablă de scris este o idee ce poate fi aplicată în bucătărie. În loc să lipești lista de cumpărături pe ușa frigiderului, poți scrie cu ajutorul unei crete pe suprafața ușii. Ingenios, nu este așa?

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI