TIOR

Unde te poti relaxa in propria casa

Pentru ca este vară, vă propunem să vorbim despre colțul de liniște și de relaxare din locuință. Când vine vorba de relaxare, fiecare dintre noi are un loc în propria casă unde citeste o carte, se uită pe reviste, ascultă muzică sau pur și simplu ascultă sunetul păsărilor de afară. Vă propunem câteva idei pentru amenajarea locuinței.

Pervazul geamului

Dacă ai pervazul geamului destul de lat pentru a sta pe el ca într-un pat, ai caștigat un loc de relaxare intr-o zi de duminică în locuința ta! Acest spațiu poate fi amenajat cu o pilotă groasă, cu perne colorate și cu o patură subțire cu care te poți înveli. Cartea preferată este binevenită alături de o cană de ceai, iar ziua ta este una reuțită.

Dormitorul tau

Chiar dacă dormitorul tău este mic, poți face loc într-unul din colțurile camerei pentru un spațiu de relaxare. Asează un fotoliu comod în colțul camerei chiar lângă draperie. Lasă lumina să treacă ușor astfel încât să nu te deranjeze. Lângă fotoliu, aranjează orice obiecte care iți oferă o stare de bine: o vază cu flori, bețișoare parfumate, lumânări. În fața fotoliului poți așeza un covor moale și pufos pentru picioarele tale. În acest fel, relaxarea ta este asigurată. Aici te poți refugia după o zi lungă și obositoare la serviciu.

Biblioteca

Iți poți amenaja în bibliotecă propriul tău loc de relaxare. Poti aduce o canapea mică și să o așezi în fața rafturilor. Lângă canapea așează un suport pentru cărți sau improvizează. Achiziționează o cutie simplă de carton și decoreaz-o cum iți place. Organizează în această cutie cărțile care iți plac cel mai mult, sau cărțile nou achiziționate. În acest fel, sunt ușor de citit fiind mereu lângă spațiul tău de relaxare.

Podul

Podul tău este unul spațios și cu vedere spre apus? Perfect! Ai găsit locul de relaxare din casa ta! Chiar dacă ai multe lucruri depozitate în pod, poți amenaja un colț de relaxare doar pentru tine. Ai nevoie doar de o lampă înaltă cu picior, de un scaun confortabil, de o masuță mică și de un scăunel pentru picioare. Aici te poți relaxa în weekendurile în care alegi să stai acasă și nu părăsești orașul.

Terasa

Terasa ta iți oferă suficient spațiu așa că poți amenaja un loc numai pentru tine. Alege un spațiu liniștit. Dacă iți plac foarte mult florile, iar acestea iți oferă o stare de bine, poți amenaja un spațiu de relaxare chiar lângă colțul cu flori. Aici te poți relaxa și poți admira florile pe care le ingrijești cu atât de multă dragoste.

 Curtea exterioară

Chiar dacă nu ai o curte foarte mare, se găsește mereu loc pentru un hamac! Te vei relaxa 100%! Alege un hamac cu suport de lemn care nu necesită prinderea de doi copaci. Il poti așeza chiar la intrarea în curte sau într-un loc cu multă verdeață.

Intră în secțiunea noastră dedicată amenajării locuinței pentru a afla cât mai multe despre confortul tău în propria casă.

Surse foto: casa-gradina.ro, renovat.ro, ideipentrucasa.ro, adasitar.files.wordpress.com, povesteacasei.ro

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI