Un Revelion lucrat manual

30-12-2014 / Blog amenajari locuinte

Încă mai ai puţin timp să te gândeşti dacă faci Revelionul acasă la tine, acasă la altcineva, într-un local sau la concertul din centrul oraşului. Şi nu te judecă nimeni, indiferent de alegerea pe care o faci. Noi suntem aici numai pentru a-ţi recomanda câteva proiecte handmade pentru decoraţiuni şi accesorii de Revelion care s-ar putea dovedi utile şi apreciate dacă mergi la o petrecere privată.

 

Ceasuri din evantai

 

Tema principală a Revelionului este trecerea timpului, aşa că ceasul şi numerele de pe un ceas normal nu pot lipsi. Nu este obligatoriu, totuşi, să fie un ceas adevărat şi funcţional: poţi crea evantaie mari pe care să le lipeşti în aşa fel încât să formeze un disc, apoi să lipeşti pe disc două cartonaşe care ar fi acele ceasului şi numere ici, colo, cât să ştii "cu exactitate" cât este ora. Te poţi juca oricum vrei cu detaliile şi culorile de pe ceasurile tale din hârtie.

 

Ouă cu confetti

 

Ai nevoie de câte un ou pentru fiecare invitat ( dacă nu ştii câţi invitaţi vor fi, ia un carton de 10 ouă şi ar trebui să ajungă pentru efectul de "party"), de un set de carioci, de puţină hârtie şi de lipici. Vei sparge fiecare ou în partea inferioară, vei scurge conţinutul, le laşi să se usuce la soare după ce le-ai spălat, confecţionezi multe confetti, le introduci în ou şi apoi pui un "capac" din hârtie. Vei desena şi vei scrie mesaje haioase şi urări de bine pe fiecare ouţ.

 

Explicaţiile pas cu pas şi imagini cu fiecare pas vei găsi aici.

 

Lumina dintre ani

 

Bineînţeles că Revelionul trebuie să fie luminos! Becuri, ghirlante luminoase, steluţe fosforescente lipite pe pereţi şi pe tavan, artificii de mână, lumânări – nimic nu trebuie să lipsească! Vei vedea şi în galeria foto că încăperile pregătite pentru noaptea dintre ani sunt iluminate cu ajutorul mai multor obiecte de iluminat.

 

Bunătăţi extravagante

 

O cupă de îngheţată pusă într-un căpăcel mic nu are nimic extravagant. Totuşi, poţi ascunde dedesupt un răvaş (lipeşte un bileţel cu mesaj simpativ pe fundul fiecărui mini bol de îngheţată), poţi alege o aromă deosebită de îngheţată şi, nu în ultimul rând, poţi decora cu un artificiu modelat în formă de steluţă. Vei aprinde toate artificiile când scoţi tava cu îngheţate mici de la frigider.

 

Totul este personal

 

Bineînţeles că totul este personal la o petrecere între prieteni. Prin urmare, şi decoraţiunile trebuie să fie pe măsură. Ce părere ai despre fotografiile prinse de codiţele baloanelor cu heliu din ultima imagine? Nu ţi-ar plăcea să pregăteşti ceva asemănător pentru prietenii tăi?

 

Sursa foto: woohome.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.