TIOR

Un Halloween personalizat

Am mai discutat despre această sărbătoare împrumutată, Halloween-ul, şi în articole anterioare (anul trecut, mai exact), unde îţi recomandam să îţi personalizezi casa de sărbători. Dacă nu îţi place să împrumuţi sărbătorile străinilor, atunci poate vei vrea să răsfoieşti acest articol numai pentru a-ţi delecta privirile şi a te amuza. Dacă, dimpotrivă, îmbrăţişezi orice prilej de sărbătoare, atunci s-ar putea ca acest articol să îţi fie şi pe plac, şi să se facă util la un moment dat.

 

Accente de culoare

 

Toamna este un anotimp al culorilor calde, fiind dominată, în special, de nuanţe ale portocaliului. Prin urmare, şi locuinţa ta are nevoie de un strop de culoare sau... mai multe accente roşiatice, portolii sau gălbioare. În a doua imagine din galeria foto pregătită pentru tine vei vedea că decoraţiunile colorate pot fi realizate din orice: frunze uscate, dovleci, textile, boabe de porumb şi aşa mai departe. Măceşele, pietrele cărămizii şi florile de toamnă sunt alte asemenea elemente la îndemâna tuturor din care poţi crea decoraţiuni simple şi simpatice.

 

Portret de familie

 

Aşa ca în prima imagine din galeria foto, vei lua un număr de dovleci egal cu numărul membrilor familiei tale. Vei desena câte un cerc sau un oval pe fiecare dovleac, apoi, cu creta, îşi va face fiecare autoportretul. Haios şi uşor!

 

Accesorii "sumbre"

 

Şi ţie ţi se par dubioase păsările împăiate? Perfect! Caută în magazine sau pe la rude (mai sunt persoane pasionate de vânătoare care au vânat şi fazani şi corbi şi alte orătănii şi le-au împăiat) şi adu acasă orice fel de animal împăiat – acestea sunt perfecte pentru Halloween! Obiecte cu ochi goi şi privire fixă – ce poate fi mai înspăimântător de atât? Pânze de păianjen cu păienjeni din plastic aşezate  aleatoriu!

 

Simplu şi sec, de toamnă

 

Într-un borcănel din living, aşază câteva crengi uscate, golite deja de frunze. Impresia de spaţiu dezolant, pustiit, este absolut necesară unui decor de Halloween. Eventual, pe o comodă poţi aşeza mai multe frunze uscate, printre care vei aşeza borcănele cu crengi goale şi cruciuliţe – peisajele de cimite sunt şi ele imagini potrivite pentru asocierea cu Halloween-ul!

 

Decoraţiuni... de gustat

 

Dacă eşti printre cei care se bucură de toate sărbătorile (natale, tradiţionale sau împrumutate), atunci poate ai şi prieteni cu aceeaşi atitudine pozitivă privind sărbătorile şi veţi sărbători împreună. În cazul acesta, măsuţa de cafea trebuie să fie decorată... cu gustări şi băuturi specifice. De exemplu, Siropul de măr cu scorţişoară, ceaiurile fierbinţi şi plăcinta cu dovleac nu pot lipsi.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI