Un Halloween haios in noua locuinta

10-10-2013 / Blog amenajari locuinte

Deşi este o sărbătoare importată, nu există niciun motiv să nu profitaţi de ea! Orice motiv de sărbătoare este un motiv bun! Pregătiţi-vă casa pentru o super petrecere!

 

Desigur, nu veţi începe să zugrăviţi şi să schimbaţi cu totul mobilierul din casă – ar fi absurd! Totuşi, schimbarea ocazională a decoraţiunilor este un exerciţiu de imaginaţie şi un motiv de amuzament destul de bun încât să nu ezitaţi să faceţi câteva schimbări de acest gen.

 

Luminiţe şi licurici

 

Toate lucrurile bune şi toate filmele cu monştri, de altfel, se întâmplă atunci când lumină este difuză sau când lipseşte cu desăvârşire. Aşadar, în noaptea de Halloween (31 Octombrie) înlocuiţi iluminatul obişnuit cu candelabre, lămpi cu gaz, ghirlande luminoase sau lumânări sporadice. Eventual, aşezaţi la ferestre câte un dovleac sau un craniu cu lumânare înăuntru.

 

Mesaj de „bun-venit!”

 

Schimbaţi covoraşul de „Welcome” de la intrare cu o lădiţă cu nisip în care să înfigeţi o pancartă cu „ATENŢIE! Nisipuri mişcătoare”, pe sonerie lipiţi pe pereche de dinţi din plastic, iar peste vizor lipiţi un ochi din cauciuc – toate acestea împreună vor face vizitatorii să se gândească de două ori înainte de a ciocăni la uşă.

 

Vietăţi... neanimate

 

Fiecare persoană are fobiile sale: unele persoane se tem de vaci, altele de gâşte, altele de broaşte şi aşa mai departe. Totuşi, cele mai comune temeri şi, aparent, cele mai potrivite pentru Halloween sunt cele care implică păianjeni, şerpi, schelete şi membre sau organe umane conservate.

 

Toate acestea se vor găsi la magazinele cu jucării sau la cele cu suveniruri, iar cu puţin noroc veţi găsi unele din plastic moale şi rece, animate sau unele ce reacţionează la sunete puternice sau care au senzori de mişcare.

 

Dacă nu vreţi să achiziţionaţi „jucării” puteţi oricând să vă îmbrăcaţi câinele sau pisica într-un costum de tarantulă gigantică, să cumpăraţi câteva gheare de gâină congelate şi să le aşezaţi într-un bol lângă nişte lumânări şi să împrumutaţi una dintre păsările împănate ale vecinului pasionat de vânătoare. Imitaţi câteva dintre ritualurile satanice sau cele vrăjitoreşti! Fiţi cât se poate de inventivi şi amuzamentul va creşte direct proporţional!

 

Clişee fermecătoare

 

Conectaţi sistemul audio la o sursă potrivită, astfel încât să se audă continuu pe fundal melodii din filme de groază, râsete diabolice, sunete de furtună, paşi pe podele care scârţâie, uşi scârţâind şi alte astfel de sunete care provoacă fiori reci pe şira spinării.

 

Nu vă veţi permite să vă lăsaţi apartamentul în paragină, astfel încât păianjenii să îl poată acoperi în pânzele lor, însă acestea pot fi achiziţionate de la raftul cu produse tipice sărbătorii spiritelor.

Comandanţi un autocolant pentru parchetul dumneavoastră perfect: acesta va ilustra o gaură neagră în mijlocul livingului. Important este ca imaginea să fie bine realizată, astfel încât să reprezinte o podea ruptă, cu margini şubrede.

 

Înveliţi fiecare piesă de mobilier cu cearşafuri albe sau folii de plastic. Suflaţi puţină făină peste oglinzi şi peste ferestre – veţi regreta această alegere când va trebui să faceţi curat, dar impresia artistică din seara de Halloween va fi una cu totul specială. Creaţi o atmosferă şi mai misterioasă cu puţin fum (totuşi, aveţi grijă să nu vă intoxicaţi).

Desigur, nu uitaţi să vă costumaţi – costumul trebuie să fie unul înfricoşător, nu Cat Woman, nu Superman, ci vrăjitoare, vârcolaci, zombi şi aşa mai departe.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.