TIOR

Un Dragobete frumos acasa

Poate că nu ai sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor pe 14 februarie, pentru că nu e sărbătoare românească. Dar Dragobetele este – cum îţi modifici locuinţa pentru Dragobete? Sărbătoarea iubirii şi a „porumbeilor”, în România, se sărbătoreşte pe 24 februarie.

 

Nu îţi vom vorbi noi despre Dragobete, căci este plin internetul de tot felul de informaţii, inclusiv despre sărbătorile fiecărei culturi. Noi îţi vom oferi, în schimb, câteva sugestii pentru decorarea locuinţei tale pentru a crea o atmosferă plăcută, romantică.

 

Pentru că dragostea trece prin stomac...

 

... Trebuie să pui şi masa. Nu contează dacă eşti un el sau o ea – aşteaptă-ţi perechea cu masa pusă, după ce ai îmbrăcat scaunele în huse din culoarea preferată de celălalt sau în nuanţe roşiatice, pentru un plus de romantism (este cu atât mai bine dacă roşul este culoarea preferată a iubitului sau a iubitei).

 

Pe masă, trebuie să fie un aranjament din flori proaspete (roz, roşii, portocalii, albe – aranjament unicolor sau multicolor, după cum îţi doreşti). Nu ar fi rău dacă ai aşeza pe masă şi o faţă de masă cu model potrivit zilei îndrăgostiţilor autohntoni sau măcar câteva mici decoraţiuni reprezentative pentru acest cuplu. Şi să nu uiţi de desert! 

 

Rame aproape goale, dar pline...

 

Pe câteva cartoane unicolore (pot fi albe sau colorate, după cum îţi doreşti) lipeşte sau desenează câte o inimioară. Inimile nu vor fi foarte mari, aşa încât să se creeze impresia unui spaţiu aerisit în interiorul ramei, şi vor avea forme, culori şi modele diferite: pe unele dintre ele ai putea chiar să scrii câteva citate dragi, romantice sau cuvinte pline de emoţii ce-ţi vin ţie în minte. Joacă-te niţel de-a Eminescu ori de-a Micle.

 

Recuperarea legăturii...

 

În ritmul nebun în care ne ducem vieţile în secolul vitezei, riscăm să pierdem legătura cu omul drag alături de care păşim. De aceea, acasă trebuie să putem... să puteţi relua legătura unul cu celălalt. Indiferent cât de mică este locuinţa voastră, amenajează un colţ pentru doi. Adică aşa: două locuri de şezut, pentru doi oameni care sunteţi, o măsuţă de cafea unde să fie o veioză şi poate câteva decoraţiuni semnificative şi poate şi un covoraş, un tablou cu cea mai reuşită fotografie a voastră sau orice alte accesorii consideri necesare.

 

O baie romantică...

 

Nu îţi vom explica nici de ce, nici cum – căci ştii deja de ce, iar „cum”-ul este diferit de la cuplu la cuplu. Despre lumânări, sare de baie, spumă de baie şi odorizante de cameră (lămpi de aromatizare?) ştie oricine.

 

Un loc de odihnă şi de alint

 

Se ştie că trupul are un rol important atunci când se sărbătoreşte iubirea – indiferent că este aniversarea vieţii de cuplu sau cine-ştie-ce moment cheie din viaţa a doi oameni care îşi sunt dragi unul altuia. Nu îndemnăm neapărat la îndeplinirea poftelor carnale, dar cine spune că nu puteţi să vă dezmierdaţi şi să vă îmbrăţişaţi? Contactul fizic, oricum ar fi el, are o importanţă foarte mare pentru confortul psihic şi emoţional.

 

Mai multe despre cum să se amenajeze o locuinţă pentru un cuplu poţi citi aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI